сряда, 30 декември 2009 г.

Е, вярно е! Бойко Борисов е Батман

За всички, които като мен до днес не са вярвали, че Бойко Борисов има свръхестествени способности, "Стандарт" развенчава тази заблуда.

От официалната справка за разходите на министрите за задгранични пътувания личи, че за визитата си при президента на Франция Саркози, Борисов е успял да докара харчовете си до невероятните 136,91 лева. До Брюксел премиерът е успял да се добере и да преживее с още по-немислимите 68,45 лева.

Сумите представляват съответно двудневния и еднодневния размер на дневните според Наредбата за служебните командировки и специализации в чужбина. От което излиза, че Борисов е пътувал и спал за нечия друга сметка. И ако това не е била сметката на посрещащата страна или сметката на някой от многобройните приятели на премиера (които версии не са споменати в текста), то единствената друга възможност е, Бойко просто да е надянал костюма на Батман и да е прелетял лично и в противовес на всички физични закони, разстоянията София - Париж и София - Брюксел и обратно.

Ясно ли е сега, кой управлява България :-)

2 коментара:

  1. Нещата са по-прости - летял е с правителствения самолет, дето уж беше много скъп и неудобен. И затова формално не е платил пътя. Платили сме го всички ние - дето живеем и плащаме данъци в тая държава.

    ОтговорИзтриване
  2. хахахаха ,това е най големия виц на годината !

    ОтговорИзтриване