сряда, 11 ноември 2009 г.

10 ноември 2009: ДАНС срещу природозащитниците!!!

Вятърът на промените (отново, както и преди 20 години) довя информацията, че ДАНС са вербували хора, които да следят неправителствените екоорганизации, които се борят за запазване на Витоша от посегателствата на Цеко Минев.

Това, че българските служби са препълнени с малоумници е факт от 9.9.1944 г. насам. Самият факт, че не им стига акъла да стоплят, че вече сме го живели тоя филм и няма начин да не ги разконспирираме, е достатъчен.

По-интересното е друго. Вече и на децата е известно, че Цеко и компания разказаха играта на Пирин и Банско, а сега искат да направят същото и с Витоша. Че зад мераците за зимна Олимпиада се крие алчността за държавни пари. Че федерациите по зимни спортове не са цъфнали и вързали, независимо от банкерското рамо. Всъщност те чакат на държавата, но май и банкерите чакат на държавата :-)))

Че най-накрая, ако - повтарям АКО - специално за Комисията за банков надзор :-) - не съществуваше глава 15 от Закона за кредитните институции, бих споделил и друга информация. Но сега няма да я споделя :-)

Че след всичко това, "държавата" продължава да подкрепя съсипателите на природата. Какво да се прави, Борисов до Бокова, мила моя майно льо...

Та, след като се оказа, че мильовците в ДАНС се занимават с фабрикуване на помии, наречени "справки", личният състав е попълнен с роднини и мутри, бие се (личният състав) помежду си по коридорите, сключват договори с Гамизов за америскански суперпроекти :))) и т.н. - те ти булка, Спасовден! Сега решили да разследват "еколозите".

Прекрасно. Сега обаче ще изкажа три хипотези, придружени с два факта.

Хипотеза 1-ва: ДАНС действа по разпоредба на Бойко Борисов.
Факт 1-ви: Понеже са червенотиквеничковчета, ДАНС прилагат комуноидните похвати на вербовка и натиск срещу гражданското общество.
Хипотеза 2-та: Бойко Борисов използва ДАНС в услуга на Цеко Минев.
Хипотеза 3-та: Цеко Минев не получава услугата безвъзмездно.
Факт 2-ри: ДАНС не разследва и няма да разслведва ТИМ и техните далавери около ОУП - Варна, както и заплахите срещу граждани и екоорганизации от Варна.

Та ще ми се да запитам - защо все пак съществува ДАНС? И отговор не чакам. Отговорът е: "10 ноември".

3 коментара:

  1. Етооо защо Мартин Микуш ме набеди, че съм ченге1 Ми че то сред нас имало ченгета, бе!
    Хипотеза 4: Цеко е раздал здраво парични и на БСП и на ГЕРБ и сега те пу слугуват.
    Полу-публичен факт 1: Пламен Орешарски е извел 1 млд. лева от фискалния резерв и ги е влял в ПИБ са да не фалира банката около истерията с БГМАМА и началото на кризата.
    Информацията беше направена публична от Министър Дянков на парламентарен контрол на 30.11. Който гледа, гледа. Да не кажете, че си измислям и хуля!:)

    ОтговорИзтриване
  2. @Дробенов

    Айде да се придържаме към истината, Дянков нито един път не е споменал името на която и да е банка. От тези толкова много писаници само допълнително са нажежава обстановката и публикациите от този род внасят само допълнителна истерия. Ето чети внимателно официалното становище на БНБ:

    Http://bnb.bg/bnb/home.nsf/fsWebIndexBul?OpenFrameset

    По повод на изявленията на вице премиера и министър на финансиите г-н Симеон Дянков относно споразумение между правителството и БНБ по време на днешния парламентарен контрол Българската Народна Банка изразява следната позиция: споменатото от министъра споразумение между правителството и БНБ от 2008 има за цел да конкретизира условията, при които би могло да се използват средства от фискалния резерв за осигуряване на стабилността на финансовата система. Това споразумение има предпазен характер, като поради нормалното функциониране на банковата система неговото използване не се налага и няма предоставени средства по него. Споменатите от министър Дянков 17 банки, които обслужват средства на бюджетни организации, извършват тази дейност на основата на споразумение с Министерството на финансиите, тъй като централната банка не извършва търговска дейност по обслужване ан разплащания. Този тип взаимоотношения се уреждат със законите за държавния бюджет, като средствата са обезпечени на сто процента с държавни ценни книжа и парични депозити.

    ОтговорИзтриване
  3. Уважаеми Веселин Дробенов
    Споменавайте името М.Микуш със внимание и респект!
    Насреща си имате един АРХИТЕКТ, който ще ви вземе парите за проект и докато трябва да ви го работи ще отиде да "обучава" млади стидентки на Влахи. А проект няма да видите. Така че не му се навирайте в ръцете, освен ако нямате излишни парички.

    ОтговорИзтриване