сряда, 30 септември 2009 г.

СКАТ наложи цензура за кефа на ТИМ

Цензурата в медиите не е от днес. Както и свободните медии не са от вчера. Тъпото е, когато претендиращите за "свободност" медии започват да налагат цензура.

Цензура беше наложена  вчера, когато собственикът на СКАТ, Валери Симеонов, свали от екран предаването на Георги Дражев за да не се разкрият ТИМ-аджийските простотии около ОУП-Варна и Алея Първа. И да няма възможност поканените активисти и борци срещу корупцията във Варна да говорят пряко в ефир.

Затова ще се опитам да бъда директен и кратък: Г-н Симеонов, заедно водихме и водим борбата срещу една от най-корупционните  и най-вредната за Бургас сделка - нефтопровода "Бургас - Александруполис". Заедно сме се изправили срещу Путин, КГБ и Русия. За да защитим Бургас и България. Види се, имаме дупе да се изправим срещу враг, по-силен и по-могъщ от нас.

Е, г-н Симеонов, ТИМ ли те изплаши, тези ли типчета са по-страшни от Путин? Или комунизмът се върна, а с него и автоцензурата?

Дано знаеш какво правиш, Валери Симеонов. Ти, който твърдиш,че се бориш за свободата на медиите в България. И който позна цензурата на властта...

Няма коментари:

Публикуване на коментар