петък, 25 юни 2010 г.

Анонс за рождения ми ден

Приятели мои,

Отново е юни и отново наближава известната вам дата на едно събитие, за което нямам никакви заслуги, но в което, преди 44 години, съм участвал не по своя воля :-))

Надявам се и тази година с мнозина от вас да се видим и чуем, да пием по чаша вино или две, да си спомним интересни случки, да обсъдим нови идеи ...

Реших да променя малко познатия сценарии и искрено се надявам да ме подкрепите! Някои от вас вече знаят, че участвам в кампанията за набиране на средства за лечението на Мирослав Мутафчиев - китариста на групата „Мери Бойз Бенд“. Тази година искам да организирам рождения си ден така, че да можем заедно да му помогнем. Затова искам да ви помоля да забравите за подаръците и да се присъедините към кампанията! Нека заедно се помолим и допринесем, макар и скромно, за скорошното оздравяване на Миро.

Можете да го направите като изпращате смс-и, с вноска на пари по откритите за целта банкови сметки или направо на купона, където ще има специална касичка за събиране на средства.

За съжаление няма да съм в София точно на 26-ти юни, така че събитието ще се отложи с десетина дни. Ще използвам и двете си командировки до Варна и Истанбул, за да помоля приятелите и колегите там също да помогнат за каузата.

За точната дата, място и час на купона ще ви информирам допълнително.

Дотогава можете да дарите още малко надежда на Миро и на неговото семейство чрез:

Дарителски SMS с текст: DMS MIRO на номер 17 777 за всички мобилни оператори

или с банков превод на следните сметки:

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488
Първа Инвестиционна Банка, BIC: FINVBGSF
Клон „Народен театър”, София 1000, ул. „Дякон Игнатий” 7
Мария Илиева Мутафчиева


До скоро, приятели! Обичам ви всички и ви желая свобода, любов и щастие.

Петко